Die Neuen Oberkrainer in de CoCeR

Die Neuen Oberkrainer in Kulturhus Rabo de CoCeR

Aanvang: 19:00 uur.

Kaartverkoop:

• Zondag 1 september van 10:00 tot 14:00 uur in de CoCeR – kaarten € 10,00 per persoon.
  • Zondag 15 september van 10:00 tot 14:00 uur in de CoCeR – kaarten € 10,00 per persoon.
  • Vanaf 2 september op maandag t/m vrijdag kaarten verkrijgbaar in de CoCeR – kosten kaarten € 10:00 per persoon.
  • Kaartverkoop op 21 september aan de zaal – kosten € 12,50 per persoon.

Zaterdag 21 september – De zaal is open vanaf 19:00 uur.

Het avondvullend programma begint om 19:30 uur:

• 19:30 u: Die Neuien Oberkrainer
  • 20:30 u: cabaretier Wim Baalhuis
  • 21:00 u: optreden van Rowèl Hesselink en Eline Hartman
  • 21:30 u: Pauze
  • 22:00 u: cabaretier Paul Wiefferink
  • 22:30 u: Die Neuen Oberkrainer
  • 23:30 u Na babbelen onder het genot van een (laatste) glas.

Graag tot ziens in de CoCeR.

Logo Kulturhus

Openingstijden tijdens vakantie 2019

Openstelling tijdens vakantie 2019.

Maandag 15 juli begint de vakantieperiode basisonderwijs (15 juli t/m 25 augustus) en kan iedereen genieten van een periode met rust. Waar het ook naar toe gaat, wij wensen jullie een fijne tijd met mooi weer en kom gezond terug. Omdat er in die periode in het Kulturhus (bijna) geen activiteiten zijn heeft het bestuur van de Stichting besloten om de openstellinguren aan te passen. Het gebouw is beperkt geopend:

1. Tijdens de uren van het parochieblad (schoolvakantie maandagen 15 juli, 29 juli en 12 augustus van 18.00 tot 19.00 uur).
  2. Parochie secretariaat (van 15 juli t/m 25 augustus alleen op de vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur).
  3. Tijdens de open eettafel (vierde woensdag van de maand).
  4. Wanneer daarvoor een afspraak is gemaakt.
  5. Deze beperkte openstelling valt samen met de basisschool vakantie ( 15 juli t/m 25 augustus). In deze periode is er ook geen repetitie van de Fanfare en de Slagwerkgroep.
  6. Op de donderdagmorgen van 8.00 tot 9.00 uur want dan is de  Prikpost aanwezig. Dus de prikpost is gewoon elke donderdagmorgen open.
  7. Ruilen boeken Bibliotheek Dinkelland op donderdagmorgen tussen 8.00 en 9.30 uur.
  8. De wandelgroep op donderdag van 20.00 tot 21.00 uur.
  9. Kijk eventueel op onze website voor de laatste informatie (www.kulturhus-de-cocer.nl).
  10. Contactpersonen reserveren DUOfiets tijdens vakantieperiode:
    1. Fons Lammerink 0541-625470 of 06-10825308
    2. Tonnie Weusthof 0541-625555

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met het Kulturhus via telefoon 625824 of via afspraken@kulturhus-de-cocer.nl. Stuur tijdens de schoolvakantieperiode een mail naar het hiervoor genoemde adres.

Werkgroep Beheer

Theaterzaal

Uitvoering theaterstuk “De Kleine Zeemeermin”

Op 15 juni presenteert het Jongerentheater Rossum voor u:

DE KLEINE ZEEMEERMIN

Een leuk musical voor Jong en oud.

De leden van het Jongerentheater zijn al een tijdje aan het oefenen en kunnen niet wachten om het resultaat aan jullie te laten zien.

Reserveren kan via:

jeugdwerrossum@gmail.com

Of aan de kassa. Deze is een half uur van te voren open.

Uitvoering:

• 15 juni om 19:00 uur
  • 16 juni om 15:00 uur
Medlon bloedafname

Prikpost in Rossum

Bloed prikken bij de prikpost in Rossum

Al een aantal jaren in het mogelijk om in Rossum bloed te prikken. Medlon is elke donderdag aanwezig in de CoCeR. En.. er wordt u ook nog een kopje koffie/thee aangeboden.

Maak gebruik van deze voorziening.

Elke donderdagmorgen (uitgezonderd feestdagen) kunt u bloed prikken in Kulturhus Rabo de CoCeR tussen 8.00 en 9.00 uur. Kijk voor alle informatie op: Medlon.

De CoCeR is om 7.45 uur open zodat u de gelegenheid hebt om even rustig te wachten.

Kulturhus de CoCeR

Update ontwikkelingen Kulturhus 3.0

Logo Dorpsraad Logo Kulturhus

Aan alle inwoners van Rossum, Lemselo en Volthe.

Dorpsraad en de CoCeR:  “Mijn Kulturhus 3.0”

De Dorpsraad Rossum-Lemselo-Volthe en Kulturhus de CoCeR hebben gezamenlijk, ter versterking van de leefbaarheid in Rossum, het plan “Mijn Kulturhus 3.0” in het leven geroepen.

Dit plan voorziet in de realisatie van een dag-horeca gelegenheid met terrasvoorziening aan de zijde van het Thijplein, een maaltijdservice en een buurtsuper met Frank Diepenmaat als beoogde huurder/exploitant.

Met betrekking tot de financiën zijn substantiële bedragen toegezegd of in het vooruitzicht gesteld door o.a. de Provincie Overijssel en de gemeente Dinkelland. Ook het Kulturhus draagt bij aan investeringen

Er is een groot aantal gesprekken gevoerd tussen Dorpsraad, Kulturhusbestuur en Frank met zijn adviseurs. Daarbij zijn zowel de organisatorische- als financiële voorwaarden belicht.

Gezamenlijk echter hebben alle betrokken partijen moeten constateren dat het plan als totaal economisch niet haalbaar is. Buurtsuper en maaltijdservice maken nu geen deel meer uit van het plan.

Dorpsraad en Kulturhus hebben besloten om het plan “Mijn Kulturhus 3.0” verder intact te laten, waarbij de doelstelling overeind blijft: “De leefbaarheid van Rossum verbeteren met een Kulturhus als centrum van de dorpsgemeenschap door deze accommodatie aan te passen aan nieuwe functies.”

Zo blijft het terras met daghoreca als ontmoetingspunt en verfraaiing van het Thijplein deel uitmaken van het plan, evenals een aangepaste keuken voor het bereiden van maaltijden t.b.v. gebruikers en eigen dag-horeca en een lift om de bovenverdieping toegankelijker te maken.

De uitkomsten van het dorpsproject “Mijn Rossum 2030” bieden aanknopingspunten om ook nieuwe functies te huisvesten.

De enquête van oktober 2018 kunt u nog bekijken op de site.

Het Bestuur van de CoCeR, mede namens de Dorpsraad

Lees meer over de resultaten.