WIJ ZOEKEN NOG ENKELE VRIJWILLIGERS

De aanpassingen in het Kulturhus zijn afgerond en de nieuwe beheerder, Guus Weusthof, gaat nu met de hulp van vrijwilligers het beheer invullen.

Met name voor de avonduren zijn nog enkele vrijwilligers nodig wanneer verenigingen in het Kulturhus samenkomen voor hun activiteiten en vergaderingen,

Als regel word je dan eens per 2 of 3 weken op een avond naar voorkeur ingedeeld en soms ook samen met de beheerder of een andere vrijwilliger, afhankelijk van de activiteiten.

Uiteraard zorgen wij er voor dat je gedurende een bepaalde periode wordt begeleid om kennis te maken met het reilen en zeilen in de CoCeR.

Heb je belangstelling en mocht je een bijdrage willen leveren aan deze belangrijke voorziening voor Rossum, meld je dan aan bij beheerder Guus Weusthof, tel. 0541-625824  of bestuurslid Hans Engelbertink, tel. 06-51926070.

Mailen aan: afspraken@kulturhus-de-cocer.nl

Vakanties in 2021/2022

Vakantie in Twente

OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE VAKANTIEPERIODES

Binnenkort komt er meer informatie over de openstelling van de CoCeR in de zomervakantie.

Zomervakantie 2021

• schoolvakantie basis: 10 juli t/m 22 augustus
  • schoolvakantie voortgezet: 10 juli t/m 24 augustus
  • bouwvakvakantie: 24 juli t/m13 augustus

Herfstvakantie 2021

• de herfstvakantie is van 16 t/m 24 oktober
  • tijdens deze vakantie is de CoCeR gewoon open

Kerstvakantie 2021

• de kerstvakantie is van 25 december 2021 t/m 9 januari 2022
  • tijdens deze vakantie is ons Kulturhus beperkt open

Voorjaarsvakantie 2022

• de voorjaarsvakantie is van 17 februari t/m 27 februari
  • tijdens deze vakantie is de CoCeR gewoon open

Meivakantie 2022

• de meivakantie is van 30 april t/m 8 mei
  • tijdens de meivakantie is de CoCeR gewoon open

Kijk op de website met vakanties in Nederland.

Onderstaand de gebruikers met aangepaste openingstijden:

Deze openingstijden worden elk jaar gepubliceerd op de homepage van de CoCeR en in het parochieblad.

Medlon bloedafname

Prikpost in Rossum

Bloed prikken bij de prikpost in Rossum

Logo MedlonAl een aantal jaren in het mogelijk om in Rossum bloed te prikken. Medlon is elke donderdag aanwezig in de CoCeR. En.. er wordt u ook nog een kopje koffie/thee aangeboden.

Maak gebruik van deze voorziening maar het is nodig om eerste een afspraak te maken.

Elke donderdagmorgen (uitgezonderd feestdagen) kunt u bloed prikken in Kulturhus Rabo de CoCeR tussen 8.00 en 9.00 uur. Kijk voor alle informatie op: Medlon.

De CoCeR is om 7.45 uur open zodat u de gelegenheid hebt om even rustig te wachten.

Kulturhus biedt rustige (thuis)werk ruimte

Kulturhus de CoCeR: bovenverdieping gereed

KamerDe interne verbouwing van de CoCeR in Rossum vordert. Zo is inmiddels de bovenverdieping gereed en ook toegankelijk gemaakt via een lift.

Momenteel wordt er gewerkt op de begane grond: de keuken wordt vergroot en van nieuwe apparatuur voorzien. Daarvoor moet de bar een andere plek krijgen. Een reden om ook de bar te vernieuwen. De ontmoetingsruimte krijgt een andere indeling en wordt nieuw ingericht, deels met een horecafunctie voor overdag.

LiftEchter door de coronamaatregelen kunnen de ruimtes boven niet gebruikt worden voor vergaderingen, bijeenkomsten en activiteiten.

Voor mensen die thuis (moeten) werken, maar daar geen geschikte plek vinden bieden onze bovenruimtes wel mogelijkheden. Met inachtneming van de coronamaatregelen zijn er prima werkruimtes, voorzien van meubilair en een uitstekende wifi-verbinding.

KamerBelangstelling voor zo’n alternatieve werkplek? Neem dan contact op met ons beheer/bestuur voor meer informatie.

Voor deze aangelegenheid te bereiken onder 06-51926070 (Hans Engelbertink) of via info@kulturhus-de-cocer.nl.