WELKOM OP DE WEBSITE VAN KULTURHUS RABO DE COCER

Over onsHet Kulturhus ligt in het centrum van het dorp Rossum(O). Kijk eens rond om kennis te maken met alle mogelijkheden van Kulturhus Rabo de CoCeR.

In het gebouw is o.a. een Dorpsbieb gevestigd. Ook zijn er diverse ruimten voor uitvoeringen, vergaderingen, cursussen en workshops.

Rond de ontvangstruimte zijn de theaterzaal en de dorpsbieb te vinden. In de theaterzaal kunnen ongeveer 130 toeschouwers genieten van een optreden of voorstelling.

Ook dit seizoen, 2019/2020 staan we weer voor u klaar. Graag ontvangen we u voor een vergadering, voorstelling, repetitie of gewoon om een kopje koffie te drinken.

Hebt u vragen, neem dan contact op met onze beheerder Jan Bouwhuis. Hij is overdag uw gastheer in het Kulturhus. ’s Avonds hebben we de groep vrijwilligers die u met de meeste zaken behulpzaam kunnen zijn. Wilt u meer weten? Bel of mail ons.

Het telefoonnummer is: 0541 625824 en het e-mailadres: Afspraken Kulturhus.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 22.30 uur. Als er ’s avonds geen activiteiten zijn dan is de CoCeR na 20.30 uur gesloten.

Rond de (school)vakanties hebben we andere openingstijden.