Bij deze de huisregels i.v.m. voorschriften van de overheid.

Logo Kulturhus


CORONAMAATREGELEN TOT 8 MAART  2022

Mondkapje en afstand houden

Draag een mondkapje bij verplaatsingen in de binnenruimtes totdat u een zitplaats heeft ingenomen

En geef elkaar de ruimte (advies 1,5 meter) 

Coronatoegangsbewijs (CTB)

Dit is verplicht bij gebruik van de horecavoorziening (niet voor afhalen) voor personen van 13 jaar of ouder.

Tevens voor personen van 18 jaar en ouder bij voorstellingen en repetities van toneel, theater, muziek, zang en dans, filmvoorstellingen, muzieklessen en schilderlessen voor personen van 18 jaar en ouder 

Coronatoegangsbewijs niet verplicht

Voor de bibliotheekfunctie,  ontmoetingsactiviteiten voor specifieke doelgroepen zoals kaarten, bingo en kookactiviteiten en voor kinderen t/m 17 jaar tijdens een georganiseerde activiteit.

Vergaderingen en bijeenkomsten

Met gebruikmaking van vaste zitplaatsen en inachtneming afstandsmaatregel  1,5 m kunnen er weer vergaderingen en bijeenkomsten worden gehouden.

Horecavoorziening open

De horecavoorziening in het kulturhus is beschikbaar tot 22.00 uur ‘s-avonds voor vergaderingen en bijeenkomsten. Met ingang van maandag 31 januari  a.s. kan er weer gereserveerd worden voor een lunch of diner in Eetcafé De Bisschop. Afhalen lunchgerechten kan vanaf 12.00 uur.

Alleen samen krijgen we corona onder controle

Wij zijn ons er van bewust dat controle en handhaving voor een organisatie die vooral draait op vrijwilligers lastig is om uit te voeren. Wij roepen dan ook iedereen op zijn of haar  verantwoordelijkheid te nemen en mee te werken aan dit besluit.

Rossum: 27 januari 2022

Bestuur Stichting Maatschappelijk Welzijn Rossum