Dorpsbieb

NAVIVA KRAAMZORG

Logo NavivaNaviva Kraamzorg is een regelmatige gebruiker van het Kulturhus. Dit om te vergaderen en kraamverzorgenden bij te praten en voor cursussen.

Over ons

Naviva Kraamzorg staat voor jou, je kindje en jullie gezin klaar. We bieden jullie graag de beste start op een ontspannen manier. Je kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in je leven. Wij van Naviva willen dat je aan deze tijd een warme herinnering overhoudt. Naviva Kraamzorg biedt daarom deskundige en professionele zorg voor, tijdens en na je bevalling.

Buurtgericht kramen

Naviva Kraamzorg werkt buurtgericht. Dat betekent dat jouw kraamverzorgende zo veel mogelijk uit jouw eigen plaats of regio komt. In principe krijg je altijd één vaste kraamverzorgende in jouw kraamtijd. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.De verloskundige en de kraamverzorgende werken nauw samen om jou, je kindje en jullie gezin de beste start te geven. Onze kraamverzorgenden zijn gekoppeld aan verloskundigen in de regio. Kraamverzorgenden en verloskundigen zijn zo goed op elkaar ingespeeld. Dat draagt bij aan een ontspannen, veilige en gezonde kraamtijd.

Onze kraamverzorgenden werken in teamverband op stedelijk of regionaal niveau. Wil je weten of wij ook in jouw plaats kraamzorg bieden? Doe dan de postcodecheck. Meteen aanmelden? Klik dan hier.

NAAR GEBRUIKERS…..