WIJ ZOEKEN NOG ENKELE VRIJWILLIGERS

De aanpassingen in het Kulturhus zijn afgerond en de nieuwe beheerder, Guus Weusthof, gaat nu met de hulp van vrijwilligers het beheer invullen.

Met name voor de avonduren zijn nog enkele vrijwilligers nodig wanneer verenigingen in het Kulturhus samenkomen voor hun activiteiten en vergaderingen,

Als regel word je dan eens per 2 of 3 weken op een avond naar voorkeur ingedeeld en soms ook samen met de beheerder of een andere vrijwilliger, afhankelijk van de activiteiten.

Uiteraard zorgen wij er voor dat je gedurende een bepaalde periode wordt begeleid om kennis te maken met het reilen en zeilen in de CoCeR.

Heb je belangstelling en mocht je een bijdrage willen leveren aan deze belangrijke voorziening voor Rossum, meld je dan aan bij beheerder Guus Weusthof, tel. 0541-625824  of bestuurslid Hans Engelbertink, tel. 06-51926070.

Mailen aan: afspraken@kulturhus-de-cocer.nl