Vacature Beheerder en/of Horecaexploitant (M/V)

Logo Kulturhus

Kulturhus de CoCeR, Thijplein 1, 7596 KM Rossum, telefoon 0541-625824

BEN JIJ DIE NIEUWE BEHEERDER EN/OF HORECAEXPLOITANT (M/V)

Kulturhus Rabo de CoCeR ligt midden in het centrum van het mooie dorpje Rossum tussen Ootmarsum en Oldenzaal. Het Kulturhus is een dorpsvoorziening inclusief een horecagelegenheid waar ontmoeten centraal staat. Het is in 2021 geheel vernieuwd en verrassend veelzijdig met o.a. eetcafé De Bisschop, terras aan het Thijplein, diverse vergaderruimtes en een grote zaal met podium. Het Thijplein zal nog dit jaar grondig worden vernieuwd zodat de directe omgeving nog aantrekkelijker wordt waardoor deze accommodatie nog meer verbonden wordt met het dorpsplein.

Eetcafé De Bisschop is een relatief jonge onderneming met potentie. Daarnaast beschikt hetover een geheel nieuwe inrichting inclusief een nieuwe horecakeuken.

Doordat de huidige beheerder/horecaexploitant een andere functie heeft aanvaard zijn er feitelijk 2 vacatures ontstaan voor zowel het beheer van het Kulturhus als de exploitatie van de horeca. Invulling van deze taken kan afzonderlijk maar ook in combinatie.

Voor Eetcafé De Bisschop gaat onze voorkeur uit naar een zelfstandige exploitatie maar er is zeker ruimte voor maatwerk. Kortom een ideale situatie voor ondernemende mensen die kansen zien.

Heb je belangstelling voor deze prachtige uitdaging? We gaan graag met jou in gesprek.

Wat houdt de functie van beheerder in?

Je bent beheerder van het totale gebouw en de middelen en zorgt dat het gebouw schoon en gebruiksklaar is voor de gebruikers. Je bent gastheer/-vrouw en speelt in op de wensen en behoeften van de gebruikers. Je geeft leiding aan de vrijwilligers en ziet toe op het onderhoud en juist gebruik van het gebouw, de directe omgeving, inventaris en apparatuur. Verder beheer je de afsprakenagenda en houdt je je bezig met het opzetten en/of organiseren van activiteiten. Werktijden/openingstijden in overleg.

Invulling van de horecafunctie

Het verzorgen van de horeca in zowel het kulturhus, Eetcafé De Bisschop en het aangrenzende terras. Je runt naar eigen inzicht zelfstandig de horecagelegenheid. Dit houdt in dat je zowel verantwoordelijk bent voor het horecagedeelte als voor de keuken. Daarnaast maken voorraadbeheer en administratieve werkzaamheden deel uit van de werkzaamheden.

In samenwerking met de beheerder organiseer je bijzondere activiteiten. Werktijden/openingstijden in overleg.

Interesse?

Bel dan met onze secretaris Addy Horsthuis, tel. 06-81174630 of met bestuurslid beheer Hans Engelbertink, tel. via 06-51926070 voor een geheel vrijblijvend gesprek met het bestuur. Mailen kan ook via info@kulturhus-de-cocer.nl