Heropening van de CoCeR

Inmiddels kunnen we het project “Mijn Kulturhus 3.0” afsluiten, waarmee onze accommodatie helemaal klaar is voor gebruik. Met dit project is de toegankelijkheid in en naar het gebouw verbeterd, inclusief een lift naar de verdieping.

De keuken is vergroot en geschikt gemaakt voor onze horecafunctie. De ontmoetingsruimte helemaal opnieuw ingericht: gezellig en bij de tijd, een mooie plek voor Eetcafé de Bisschop.

Fysiotherapie de Essen heeft nu een praktijk in het Kulturhus. Thuiszorgorganisatie Carint Reggeland was er al langer. Andere ruimtes hebben een grote onderhoudsbeurt gehad en zijn verfraaid. In het eetcafé is er nu een prominente plek voor een groot glas-in-lood raam van glazenier Jan Schoenaker.

Het is dus tijd voor een heropening van de CoCeR. Deze heropening zal plaatsvinden op vrijdag 17 september van 16:00 tot 18:00 uur en is vanwege de Coronaregels, alleen voor genodigden.

Zaterdag 18 september is er open huis voor alle inwoners van Rossum, Lemselo en Volthe om het Kulturhus te bekijken onder het genot van…. Dit open huis is van 15:00 tot 18:00 uur en een aantal gebruikers zal gebruik maken van de mogelijkheid om zich te presenteren.

Denk bij uw komst naar de CoCeR aan de Coronaregels zoals: afstand houden en geen klachten hebben.

Graag zien we u in de CoCeR.

Het project “Mijn Kulturhus 3.0” is mede mogelijk gemaakt door:

Provincie Overijssel Gemeente Dinkelland Stichting Doen Rabobank Nederlandse Aardolie Maatschappij Oranje FondsVSB Fonds